VARANGER ASVOTUNDRA IKS

TUNDRA FRUKT

Frukt på jobben! Det skal så lite til for å skape et godt miljø. En liten oppmerksomhet kan gjøre hele forskjellen. Frisk ASVO-frukt kan bedre dine medarbeideres trivsel og helse. La det gjerne bli en daglig glede i bedriften. God personalpolitikk behøver ikke koste mye. Hvordan tar du imot dine kunder? Sett en frodig fruktsboks i resepsjonen, på møterommet, i forværelset eller på lunchrommet.Gi dine medarbeidere og kunder en frisk dag – hver dag! Og det beste av alt – det er sunt!

Vi sørger for at du og din bedrift hver uke får det antall bokser med frisk Tundra-frukt bedriften måtte ønske. I en fruktboks fra ASVO finner du fem til åtte ulike frukttyper avhengig av sesong. Friskheten garanterer vi. Skulle du likevel finne frukt som ikke tilfredsstiller friskfrukt-garantien, kontakt oss umiddelbart – og vi bringer deg straks ny fruktboks. Boksene leveres i størrelsene 3, 5 og 7 kilo. Andre størrelser kan avtales. Frukten leverer vi på mandager, tirsdager eller på den dag bedriften ønsker. Abonnementet kan sies opp når som helst, men vi må ha 1 ukes varsel.

Priser:

3 kg kr. 120,75 (inkl. 15% mva)

5 kg kr. 193,80 (inkl. 15% mva)

7 kg kr. 245,10 (inkl. 15% mva)

 

Kontakt oss

Dersom du ønsker å vite noe mer om ASVO-frukt, har noen spørsmål, eller vil bestille kan du kontakte Onni Hildonen på telefon 92 27 81 32, eller på e-post (onni.hildonen@tundras.no)

 

Sist oppdatert: Tirsdag 21. november, 2017