VARANGER ASVOTUNDRA IKS

ARBEIDSTILBUD VED VARANGER ASVO

 

Vi har en rekke ulike produksjons- og tjenestetilbud ved Varanger ASVO. I tillegg til de arbeidstilbud vi har internt i bedriften, kan det legges til rette for hospiteringsavtaler i ordinær virksomhet. Har du ønske om opplæring og/eller utprøving innenfor et spesielt område vil vi prøve å få til en løsning som passer deg.

Vadsø

Lasergravering foregår på en lasermaskin som brenner inn tekst, logo og bilder på tre, plast, glass, stein og lignende. Arbeidet utføres ved datamaskin: legge inn/scanne ønsket tekst/bilde på PC og deretter overføre det til lasermaskinen.

Merketrykk på tøyprodukter
skjer ved en trykkpresser som brukes til å trykke logoer på T-shirts, gensere, luer, treningsklær osv. Dette gjøres på bestilling fra kunde.

Tekstilproduksjon
foregår ved vår søm- og strikkeavdeling. Her produseres skjerf, ullbukser, puter med mer. Vi syr også hundemadrasser, trekk til scootere og 4-hjulsmotorsykler med mer.Vi hekler puter og pledd og vi har en vev hvor vi produserer matter.Strikkingen foregår på strikkemaskiner, både motoriserte og håndstrikkemaskiner. Søm foregår ved lettbetjente industrisymaskiner. Andre arbeidsoppgaver ved avdelingen er damp, mønsterklipp og toving (vask i maskin) av strikkeflak. Vi utfører enkel reperasjonsoppgaver.

VTA-avdelingen arbeider flesteparten av arbeidstakerne som er tilsatt i Varig Tilrettelagt arbeid. Ved produksjonsavdelingen ved VTA utføres alt av pusse-, borre-, lime- og monteringsarbeid av våre bjørkeprodukter. I tillegg klippes det mattefiller, og klipp til fyll i hundemadrasser. Vi produserer også tennbriketter.

Jobb -frukt. Vår idè er at kunder i Vadsø skal kunne abonnere på duggfrisk jobbfrukt. Vi pakker og leverer frukten i dekorative bokser direkte til bedriftene. Boksene skal inneholde seks – åtte ulike frukttyper avhengig av sesongen. Varanger ASVO garanterer for kvaliteten. Frukten sorteres og pakkes ved Varanger ASVO og det er våre arbeidstakere som har ansvar for pakking, utkjøring og levering til bedrifter.

Dokumentmakulering Ved VTA- avdelingen har vi et eget rom hvor vi driver med makulering av dokumenter for kunder. Vi henter papir hos kunden og gjennomfører makuleringen etter strenge sikkerhetsrutiner.

Brenselsalg 
Ved det flotte vedlageret driver vi med kapping og pakking av bjørk til brensel. Vi står for mesteparten av utkjøring av ferdig tørket brensel til kundene.

Utleie av bespisningservice. Vi leier ut bespisningservice til offentlige og private kunder. Her kan kundene bestille service til selskaper; middagsservice, dessert, kaffekopper, ulike drikkeglass, bestikk, serveringsfat og serveringsbestikk. Vi bringer servicet til kunden og tar oss av henting og rengjøring av service når festen er over.

Det glade kjøkken I lokalene våre på Vadsøya har vi etablert et industrikjøkken som blir benyttet til matlaging. I hovedsak pizzabaking til kunde, samt at vi lager "månedens lunch" som er et tilbud til alle deltakere i våre tiltak.


Andre tilbud

Vi driver også med en del internt vedlikeholdsarbeid, renhold og transport. Vi leier ut arbeidskraft til kunder, bla. Vadsø Museum (vedlikeholdsarbeid, snekkerarbeid med mer) og Vadsø kommune (rydding av byens gater i sommerhalvåret). Vårt utgangspunkt er at vi ikke er begrensende med tanke på arbeidsoppgaver. Vi ønsker å tenke nytt, være kreativ og tenke produktutvikling. Nye ideer til produkter og/eller arbeidsoppgaver blir kontinuerlig vurdert.

For mere informasjon om produkter og tjenester, se Varer og tjenester.

Sist oppdatert: Mandag 10. august, 2015

Resursser

 

Varanger Asvo

Skaper aktivitet

"Et sted å trives - et sted å vokse"